За нас

 “ВИКТОРИАЛ” ЕООД е основана през 1995 година с основна дейност търговия с търкалящи лагери, уплътнения и продукти за предаване на движението. Днес фирмата разполага с офиси в София, Бургас, Сливен, Смолян и има изградена магазинна мрежа, обслужвана от квалифициран и компетентен персонал. Наша основна цел е всеки клиент да получава необходимото внимание и добро професионално и лично отношение. “ВИКТОРИАЛ” ЕООД се стреми да бъде единствен посредник между производителя и клиента с цел да получите нашите висококачествени продукти на реални цени.

“ВИКТОРИАЛ” ЕООД е Оторизиран дистрибутор на Концерна SKF, водещият глобален доставчик на продукти, решения и услуги в областта на търкалящите лагери, уплътненията, мехатрониката, услугите и системите за смазване. Услугите включват консултантска дейност, услуги по поддръжката, мониторинг на състоянието и обучения. SKF групира своите технологии в пет платформи: Лагери, Уплътнения, Мехатроника, Услуги и Системи за Мазане. SKF има и водеща роля на пазара за продукти с линейно задвижване, високопрецизни лагери и шпиндели, както и съответни услуги за клиентите от промишлеността.

    Концернът SKF е представен в 130 страни, има над 100 производствени единици, както и търговски фирми, подкрепени от над 15000 дистрибуторски обекта. С подкрепата на своите дилъри и дистрибутори, с електронния си пазар и с глобалната си пласментна мрежа, SKF e винаги близо до своите клиенти за доставката на продукти и услуги. В България за първи път SKF започва дейност през 1925 година, като търговското представителство е възстановено през 1990 година. От 2002 година специализираният в производството на сачмени лагери с дълбок канал лагерен завод на ВМЗ-Сопот е собственост на SKF.

   Като Оторизиран Дистрибутор на фирмата, “ВИКТОРИАЛ” ЕООД предлага пълната номенклатура на SKF продукти, включващи всички видове лагери, уплътнения, системи за линейно задвижване, продукти за предаване на движението, ремъци, ремъчни шайби, вериги, зъбни колела, валови съединители, втулки, инструменти за безотказна работа, греси и уреди за диагностика на състоянието на лагерите, системи за смазване и филтри. С цел пълното задоволяване потребностите на нашите клиенти предлагаме и богат асортимент от ротационно оборудване и индустриални продукти – лагери на други световни производители: FAG, NSK, TIMKEN, KOYO, SNR, както и ръчни, пневматични и електроинструменти, производство на водещи фирми.

     РЕАЛНИ УСЛОВИЯ. РЕАЛНИ РЕШЕНИЯ.

Оригиналните продукти на SKF – Вашето предимство

  Информираността за съществуването на фалшиви продукти с марка SKF и за възможните последствия от използването им помага на потребителите да разберат защо трябва да внимават при избора на доставчик. Закупуването от Оторизирани Дистрибутори на SKF е най-сигурният начин за снабдяване с оригинални SKF продукти. Внимавайте при избора на доставчик, компромисът с коректността на доставчика може силно да навреди на Вашия бизнес.

За Ваше улеснение е разработено специалното приложение за смартфони SKF Authenticate, което позволява на потребителите да заснемат и изпращат за проверка директно към SKF снимки на съмнителни продукти и документи за покупка. Приложението може да бъде изтеглено от App Store и Google Play – Genuine@skf.com

Когато плащате за SKF качество, трябва да получавате SKF качество

Уважаеми клиенти,

 

Проблемът с фалшивите продукти съществува във всички индустриални продукти и на всички пазари, като можете да се сблъскате с подобен проблем и с продуктите на SKF. Ето защо е важно да се погрижите да получите това, за което плащате. Ако закупите вашите лагери SKF или други продукти на SKF чрез неоторизирани дистрибутори, рискувате да получите много по-малко. Това може да доведе до получаване на продукти с непредвидимо качество и може да доведе до производствени и други загуби поради непланирано спиране.

 

Какво прави SKF за борбата с фалшифицирането?

SKF прилага подход без толерантност към фалшифицирането. Работим усилено, за да държим фалшификатите далеч от пазара. SKF активно подпомага местните правоприлагащи органи в предприемането на действия срещу тази незаконна дейност. Успешните набези и закритите предприятия нанасят голяма вреда на търговията с фалшификати.

Полагат се усилия за повишаване на осведомеността относно съществуването на фалшификати и как да се намерят източници за оригинални продукти. Продуктите на SKF са оборудвани със специална маркировка против фалшифициране. Обучен персонал на SKF може да разпознае дали даден продукт е оригинален SKF или не. Ако се съмнявате в автентичността на лагер, маркиран SKF, силно препоръчваме да изпратите ясни снимки на всички маркировки върху продукта и кутията (съгласно приложените инструкции за снимки) заедно с данните на доставчика и копие на фактура, като използвате приложението SKF Authenticate. Това приложение може да бъде изтеглено на вашето смарт устройство чрез Apple Store или Google play. Можете също да изпратите горната информация директно на genuine@skf.com. Ще проверим автентичността на лагера и ще изпратим доклад за проверка до 1-2 работни дни.

 

Най-добрият начин да защитите автентичността, е да получите вашите изисквания за лагери за промишлени приложения чрез мрежата от Оторизирани Дистрибутори на SKF. Ще намерите списъка на всички Оторизирани Дистрибутори на SKF на нашия уебсайт: https://www.skf.com/bg/find-a-distributor.

 

Свалете брошурата на SKF Защита на Марката

Инструкция за снимане

Проекти

X

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!