За нас

 “ВИКТОРИАЛ” ЕООД е основана през 1995 година с основна дейност търговия с търкалящи лагери, уплътнения и продукти за предаване на движението. Днес фирмата разполага с офиси в София, Бургас, Сливен, Смолян и има изградена магазинна мрежа, обслужвана от квалифициран и компетентен персонал. Наша основна цел е всеки клиент да получава необходимото внимание и добро професионално и лично отношение. “ВИКТОРИАЛ” ЕООД се стреми да бъде единствен посредник между производителя и клиента с цел да получите нашите висококачествени продукти на реални цени.

“ВИКТОРИАЛ” ЕООД е Оторизиран дистрибутор на Концерна SKF, водещият глобален доставчик на продукти, решения и услуги в областта на търкалящите лагери, уплътненията, мехатрониката, услугите и системите за смазване. Услугите включват консултантска дейност, услуги по поддръжката, мониторинг на състоянието и обучения. SKF групира своите технологии в пет платформи: Лагери, Уплътнения, Мехатроника, Услуги и Системи за Мазане. SKF има и водеща роля на пазара за продукти с линейно задвижване, високопрецизни лагери и шпиндели, както и съответни услуги за клиентите от промишлеността.

    Концернът SKF е представен в 130 страни, има над 100 производствени единици, както и търговски фирми, подкрепени от над 15000 дистрибуторски обекта. С подкрепата на своите дилъри и дистрибутори, с електронния си пазар и с глобалната си пласментна мрежа, SKF e винаги близо до своите клиенти за доставката на продукти и услуги. В България за първи път SKF започва дейност през 1925 година, като търговското представителство е възстановено през 1990 година. От 2002 година специализираният в производството на сачмени лагери с дълбок канал лагерен завод на ВМЗ-Сопот е собственост на SKF.

   Като Оторизиран Дистрибутор на фирмата, “ВИКТОРИАЛ” ЕООД предлага пълната номенклатура на SKF продукти, включващи всички видове лагери, уплътнения, системи за линейно задвижване, продукти за предаване на движението, ремъци, ремъчни шайби, вериги, зъбни колела, валови съединители, втулки, инструменти за безотказна работа, греси и уреди за диагностика на състоянието на лагерите, системи за смазване и филтри. С цел пълното задоволяване потребностите на нашите клиенти предлагаме и богат асортимент от ротационно оборудване и индустриални продукти – лагери на други световни производители: FAG, NSK, TIMKEN, KOYO, SNR, както и ръчни, пневматични и електроинструменти, производство на водещи фирми.

     РЕАЛНИ УСЛОВИЯ. РЕАЛНИ РЕШЕНИЯ.

Оригиналните продукти на SKF – Вашето предимство

  Информираността за съществуването на фалшиви продукти с марка SKF и за възможните последствия от използването им помага на потребителите да разберат защо трябва да внимават при избора на доставчик. Закупуването от Оторизирани Дистрибутори на SKF е най-сигурният начин за снабдяване с оригинални SKF продукти. Внимавайте при избора на доставчик, компромисът с коректността на доставчика може силно да навреди на Вашия бизнес.

За Ваше улеснение е разработено специалното приложение за смартфони SKF Authenticate, което позволява на потребителите да заснемат и изпращат за проверка директно към SKF снимки на съмнителни продукти и документи за покупка.

Приложението може да бъде изтеглено от App Store и Google Play – Genuine@skf.com

Проекти

X

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!